registrace zde | zapomenuté údaje

 
článkyfotogalerievideaporadnadiskuzee-shop
Párty prodej Tarra To se mi líbí

Festival ohňostrojů Hlučín ve dnech 23.-25.6.2016

Ve dnech 23.-25.6.2016 bude na Hlučínské šterkovně probíhat festival ohňostrojů OHŇOSTROJE-HLUČÍN.

U příležitosti oslav 760.let založení města Hlučína se bude konat festival ohnostrojů. Rytířské slavnosti, vystoupení kapel Portless a Mňága a Žďorb i program škol a místních souborů, to vše bude součástí oslav 760. výročí založení Hlučína králem Přemyslem Otakarem II. Uskuteční se od čtvrtku 23. do soboty 25. června na Mírovém náměstí a také na štěrkovně. Součástí třídenního bohatého programu bude soutěžní festival ohňostrojů. Nejlepší ohnostrojnou show budou vybírat diváci.

Pyroprodukt – Německo 23/6/2016

Mezi zakladateli společnosti PYROPRODUKT je Matthias Lünig. V roce 2001 byl renomovaný německý ohňostrůjce Lünig se svou tehdejší společností Nico Lünig Stuttgart první zahraniční ohňostrojnou skupinou v České republice. S českým prostředím se opět setkal v roce 2013 v rámci pyromuzikálního festivalu ohňostrojů IGNIS BRUNENSIS v Brně. V loňském roce byla společnost účastníkem populární soutěže ohňostrojů PYROGAMES ve vybraných německých městech. V rámci letošního soutěžního festivalu ohňostrojů se opět představí českému publiku ve zcela nové lokalitě a s novou originální show.

Surex – Polsko 24/6/2016

Společnost „SUREX – Firma Rodzinna“ je klasickou rodinnou firmou Ryszarda Suzdalewicze, která reprezentuje Polsko na mnoha světových ohňostrojných přehlídkách. V roce 2010 získali pro Polsko cenu diváků na prestižním mezinárodním ohňostrojném festivalu v Cannes. Také získali řadu vítězství a ocenění na mezinárodních ohňostrojných show po celém světě. Za zmínku stojí účasti a ocenění na ohňostrojných show v Korei, Vietnamu, Číně, Macau nebo Kanadě. V rámci evropských show pak opakované vítězství v rámci věhlasného festivalu Berlin PYRONALE v Německu, a úspěchy a přední umístění na ohňostrojných festivalech v řadě dalších evropských zemích. Kromě produkce ohňostrojů a účastí na festivalech je společnost Surex také hlavním producentem mezinárodní přehlídky ohňostrojů v polském Štětíně.

TARRA pyrotechnik – Česko 25/6/2016

31. 3. 2016 | Pyromania1







Diskuze



Nový příspěvek

Nové příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé.

© 2009–2012 MARFreklamní agentura, grafické studio a tvorba webových stránek © 2009–2012 TARRA PYROTECHNIK s.r.o.