registrace zde | zapomenuté údaje

 
článkyfotogalerievideaporadnadiskuzee-shop
Párty prodej Tarra To se mi líbí

10. ročník festivalu ohňostrojů v Liuyangu

Za hlavní město ohňostrojů, často označované také jako město pyrotechniky, bývá považován čínský Liuyang. Ve dnech 19. až 21. října 2011 se zde konal International Fireworks Festival neboli Mezinárodní festival ohňostrojů.

Festival ohňostrojů patří již k tradiční přehlídce, na které se potkávají příznivci, milovníci a odběratelé profesionální i zábavní pyrotechniky. Přehlídka spojená se soutěží o nejlepší ohňostrojné představení se koná v intervalu jednou za dva roky. Není divu, vždyť příprava tak velkolepé světelné slavnosti vyžaduje několik stovek hodin práce za účasti velkého počtu odborníků.

Kromě přehlídky ohňostrojů vykreslujících na obloze přenádherné obrazce doprovázené hudbou si návštěvníci mohou vychutnat kulturní program – hudební a taneční vystoupení známých čínských umělců.

Kdo s koho

I takto by se dalo nazvat soutěžní klání. Jde o součást festivalové přehlídky, které se účastní 4 společnosti – dvě z Číny a dvě ze zahraničí. Každé soutěžní vystoupení, které má do detailů promyšlenou choreografii, provázejí nadšené obdivy a ovace přihlížejících.

V loňském jubilejním ročníku mezi sebou soupeřili:

Co je smyslem celého festivalu?

Ohňostroje zaplňující oblohu nepřeberným množstvím barev a efektů souvisejí s jedinečnými událostmi, slavnostmi i jubilei. Jejich náročnost, promyšlenost, propracovanost i originalita je řadí mezi určité druhy umění. A jako takové se těší vysokému počtu příznivců a obdivovatelů.

Festival ohňostrojů v čínském Liuyangu na alespoň pár okamžiků spojuje nadšence těchto světelných inscenací, jejichž kořeny sahají do dob před naším letopočtem. Cílem je prezentace nových výrobků i zařízení a snaha o posílení jejich podpory a rozvoje.

Navštivte s námi Liuyang

Úchvatné ohňostroje, podmanivá hudba – nejen to činí z festivalu v Liuyangu neobyčejné představení, které můžete zhlédnout i Vy. Připravili jsme pro Vás videogalerii a fotogalerii, díky kterým se můžete na chvíli přenést v čase i v místě a vychutnat si alespoň zprostředkovaně nezapomenutelnou atmosféru, kterou toto místo dokáže vykouzlit.

13. 2. 2012 | Pyromania1






Diskuze



Nový příspěvek

Nové příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé.

© 2009–2012 MARFreklamní agentura, grafické studio a tvorba webových stránek © 2009–2012 TARRA PYROTECHNIK s.r.o.