registrace zde | zapomenuté údaje

 
článkyfotogalerievideaporadnadiskuzee-shop
Párty prodej Tarra To se mi líbí

Práce na novém objektu 2

Počasí se postupně umoudřilo a tak mohli stavaři pokračovat v dalších stavebních úpravách na novém objektu v Ludgeřovicích.

První fáze zahrnovala již uveřejněné stěhování skladových kontejnerů a přestavbu přístřešku.

Ve druhé fázi už přišlo na řadu první bourání. Musela být postupně zcela odstraněna původní střecha, kterou v budoucnu nahradí střecha nová. Střecha byla zbourána celá, včetně původní nosné konstrukce. Současně s tímto došlo k navýšení obvodových zdí, čímž se zvětšily prostory budoucí prodejny pyrotechniky a příslušenství. Nová střecha zatím položena nebyla. Další stavební úpravy v objektu tak bude možné provádět snadněji, díky lepšímu přístupu. Současně s odstraněním staré střechy došlo také ke změně obvodové zdi ze západní strany. Původní zdivo bylo vybouráno. Zeď měla pouze jeden vchod a tento by byl pro náš nový obchod nedostačující, zejména kvůli celkovému osvětlení prostoru. Byly postaveny nové příčky, mezi které budou v průběhu stavby vsazena dvě nová velká okna a jedny nové dvoukřídlé dveře.

Práce na objektu pokračují nezadržitelným tempem. Budova se nám mění před očima. Z původního objektu hraček LENA se postupně stává úplně nový, krásný objekt naší společnosti.

17. 5. 2012 | Pyromania1





Diskuze



Nový příspěvek

Nové příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé.

© 2009–2012 MARFreklamní agentura, grafické studio a tvorba webových stránek © 2009–2012 TARRA PYROTECHNIK s.r.o.