registrace zde | zapomenuté údaje

 
článkyfotogalerievideaporadnadiskuzee-shop
Párty prodej Tarra To se mi líbí

Otevíráme v novém

Konečně Vám můžeme oznámit přesné datum, kdy Vás srdečně zveme, k otevření naší nové prodejny a kancelářských prostor. Po všech stavebních úpravách a modernizacích, o kterých jsme Vás průběžně na našich stránkách informovali, Vás rádi v pátek 12.října 2012 uvítáme v našem novém objektu na Hlučínské ulici 1347/3a v Ludgeřovicích http://www.mapy.cz/s/56rn . V průběhu dne od 8 – 17 hodin můžete shlédnout naše nové kanceláře a hlavně prodejnu pyrotechniky, rozšířenou o náš další nový sortiment.

Po prohlídce prodejny se kolem 17:00 hodiny přesuneme na Hlučínskou štěrkovnu, kde v 18:00 hodin zahájíme již tradiční předváděcí akci našich pyrotechnických výrobků. Seznam výrobků bude s předstihem uveřejněn na www.tarra.cz . Této příležitosti mohou využít i zájemci o prodloužení průkazu odpalovače a domluvit se s námi na vyřízení prodloužení průkazu odpalovače ohňostrojů. Zájemci se mohou přihlásit mailem do 15.09.2012 na adrese info@tarra.cz .

Věříme, že Vás naše pozvánka společného „zkolaudování“ naší nové prodejny a kancelářských prostor oslovila a této akce se zúčastníte. Rádi Vás uvítáme. Pokud by Vám daný termín 12.října nevyhovoval a máte zájem o předváděcí akci našeho zboží, zveme Vás na akci konanou ve spolupráci s našimi slovenskými kolegy, a to v pátek 26.října 2012. Doplňující informace k této akci budou aktualizovány na našem webu. Účastníci naší předváděcí akce se mohou těšit i na závěrečné překvapení.

Těšíme se na setkání s Vámi.

TARRA pyrotechnik s.r.o.

10. 9. 2012 | Pyromania1





Diskuze



Nový příspěvek

Nové příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé.

© 2009–2012 MARFreklamní agentura, grafické studio a tvorba webových stránek © 2009–2012 TARRA PYROTECHNIK s.r.o.