registrace zde | zapomenuté údaje

 
článkyfotogalerievideaporadnadiskuzee-shop
Párty prodej Tarra To se mi líbí

NOVINKY V NABÍDCE PYROTECHNIKY PRO NADCHÁZEJÍCÍ SEZONU

Plánujete ohňostroj a hledáte něco neobvyklého, co přihlížejícím vezme dech? Nebo jenom chcete vyzkoušet něco nového, co jste doposud neměli možnost použít? Potom si zajisté vyberete z široké nabídky single shotů a single row shotů, které jsme nově zahrnuli do našeho sortimentu zboží.

SINGLE SHOT – jednoranná výmetnice Jak je již ze samotného názvu patrné, jedná se o výrobek s jednou ranou na jeden odpal. Zjednodušeně je možné si single shot představit jako klasický kompaktní ohňostroj, který rozřežeme a rozložíme na jeho jednotlivé části. Jednoranné výmetnice se už nevkládají do žádného moždíře, každá je již z výroby opatřena vlastním palníkem. Výhodou tohoto pyrotechnického výrobku je jeho možnost polohování do různých úhlů odpalu. Tímto lze dosáhnout rozmanitých směrů výmetu daného efektu. Samozřejmostí a nezbytností však zůstává důkladné zajištění výrobku před jeho odpalem. Ve své podstatě single shoty nahrazují římské svíce malých ráží a kulové pumy. Zahrnují širokou škálu pyroefektů – chvosty, miny, déšť, komety i pivoňky. Od kompaktních sestav se odlišují zejména tím, že zákazník má možnost sestavit si jednotlivé efekty přesně podle svých představ a přání.
V současné době máme skladem 22 těchto jednoranných výmetnic s rozmanitou škálou efektů a barev – zelená mina, barevné hvězdy, červený déšť a mnoho dalších. Na své si tak příjde skutečně každý.

SINGLE ROW SHOT – 1. řada výmetnic V porovnání se single shoty se již nejedná o výrobek s jednou ranou na jeden odpal, ale o řadu výmetnic různého počtu ran na jedno zapálení. Single row shoty se před odpalem umisťují do kovového stojanu. Výhodou tak je, že mohou být mezi sebou vzájemně propojovány. Tímto vznikne úžasná a neobyčejná světelná podívaná. Počet výmetnic se u jednotlivých výrobků liší. Nejčastěji se pohybuje v rozmezí 9 až 15 moždířů na jeden single row shot. Brokátová koruna, červený chvost do modré pivoňky s barevnými lístky – nejen tyto, ale také spousta dalších efektů single row shotů které nabízíme, tak dokážou uspokojit požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Navštivte náš internetový obchod a kamennou prodejnu a vyberte si z široké nabídky single shotů a single row shotů. Rozzáříte tak krásně nejen večerní oblohu, ale také oči všech přihlížejících.

5. 3. 2012 | Pyromania1





Diskuze



Nový příspěvek

Nové příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé.

© 2009–2012 MARFreklamní agentura, grafické studio a tvorba webových stránek © 2009–2012 TARRA PYROTECHNIK s.r.o.