registrace zde | zapomenuté údaje

 
článkyfotogalerievideaporadnadiskuzee-shop
Párty prodej Tarra To se mi líbí

Den plný lásky a překvapení

Ještě pár dní zbývá do nejromantičtějšího dne v roce, který slaví mnoho lidí po celém světě. I když svátek svatého Valentýna není naším národním dnem, získal po pádu železné opony, kdy k nám byl importován z USA, na velké oblibě zejména mezi mladými. 14. únor je tak již tradičně spojen s vyznáním a láskou, kterou si zamilovaní navzájem prokazují květinami, přáními, sladkostmi a jinými dary.

Kdo byl svatý Valentýn?

Mnozí z nás jej slaví, ale vědí také, kdo byl svatý Valentýn? Kolem jeho postavy se vznáší mnoho tajemství, legend a otazníků. Byl to kněz, který i naproti zákazu římského císaře Claudia II. tajně oddával zamilované páry, za což jej čekala 14. února 926 poprava? Nebo to byl moudrý a vzdělaný člověk, jenž dívce svého srdce vrátil zrak? Obě legendy spojuje skutečnost: jedná se o ochránce zamilovaných a patrona čisté a oddané lásky.

Chcete-li se dozvědět víc o tomto svatém muži, čtěte zde:
http://www.e-stredovek.cz/view.php?…


Pyrotechnické srdce

Výjimečná chvíle pro výjimečný den

Vyznáváte každý rok lásku stejnými dárky, jako jsou plyšová zvířátka, červená srdce, zamilovaná přání, květiny nebo čokoládové dobrůtky? Docházejí Vám nápady a chcete být opravdu, ale opravdu netradiční a zcela originální? Pak darujte své nejdražší polovičce krásný zážitek, kouzelný okamžik plný barev a světla, který rozzáří oči a vykouzlí úsměv. Déšť padajících stříbrných nebo červených srdíček, světelné nápisy, iniciály a srdce, to vše Vám nabízí pyrotechnika.

Kouzlo padajících konfet

Představte si okamžik, kdy svou polovičku zahrnete vodopádem červených a stříbrných srdíček, které se stanou jedinečným vyjádřením Vašeho hlubokého citu. Konfety zpříjemní atmosféru a vytvoří originální romantické překvapení. Navíc jsou naprosto bezpečné a velmi jednoduše se s nimi manipuluje. Stačí jedno pootočení a už se můžete nechat unášet krásou ladně poletujících třpytivých srdíček.

Romantický večer s rozzářenou oblohou

Valentýnský večer můžete také prožít netradičně pod rozzářenou oblohou. Ohňostroje jsou od nepaměti spojeny s jedinečnými okamžiky, ke kterým den zamilovaných bezesporu patří. Překvapit můžete rozjasněným nebem – světelným efektem ve tvaru srdce nebo různými pestrobarevnými nápisy a iniciálami Vašich křestních jmen. Tyto krásné světelné efekty vytvoří kulové pumy, pyrotechnické výrobky, které jsou nazývány královnami ohňostrojů.

Květiny z nebe

Darovat kytici oblíbených květů je tradiční a ne zcela originální. Co takhle potěšit a překvapit rozzářenou květinou na nebi? Vskutku neotřelý dárek, nemyslíte? Darovat můžete barevné pivoňky nebo chryzantémy, tedy nádherný světelný efekt kulových pum a kompaktních ohňostrojů.

Vyjádřete lásku všem, které máte rádi

A nemusí to být jen den výhradně pro zamilované, vzpomenout si můžete i na své blízké a říct jim, jak je máte rádi a obejmout je třeba pod oblohou plnou zářících pestrobarevných světliček. A také to nemusí být pouze tento den, svátek svatého Valentýna, kdy chcete projevit své city. Překvapit a potěšit můžete i kdykoli jindy…

Hodně lásky a třpytivých překvapení Vám přeje
Vaše Tarra
http://www.tarra.cz/

9. 2. 2011 | Pyromania.cz





Diskuze



Nový příspěvek

Nové příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé.

© 2009–2012 MARFreklamní agentura, grafické studio a tvorba webových stránek © 2009–2012 TARRA PYROTECHNIK s.r.o.