registrace zde | zapomenuté údaje

 
článkyfotogalerievideaporadnadiskuzee-shop
Párty prodej Tarra To se mi líbí

Už je tu zas ten vánoční čas ...a s ním i rok 2016

Rok se s rokem sešel a už opět cítíme tu neodolatelnou vůni punče, jehličí i cukroví. Na náměstích hrají koledy, kapři plavou ve vaně a všechno kolem je tak nějak veselejší, protože nastala doba těch nejkrásnějších svátků v roce. Doba plná klidu, lásky a radosti zakončená opulentními oslavami konce roku, při kterých nesmí chybět konfety, prskavky, petardy ani ohňostroje podtrhující svými překrásnými efekty atmosféru této jedinečné chvíle.

Přejme si

Slavnostní čas svým nostalgickým nádechem přímo vybízí k bilancování a přemítání nad tím, co nám ten stávající rok přinesl, co se nám povedlo anebo co naopak můžeme vylepšit a dovést k dokonalosti. Do nového roku si také přejeme jen to dobré a s napětím očekáváme, zda se nám to vyplní.

Poohlédněme se

I my nyní stojíme před touto situací. Pojďme si tedy společně zrekapitulovat ten náš stávající rok a nahlédnout do časů příštích.

Již nyní přemýšlíme nad novými tématy, která budeme v příštím roce realizovat. Věřte, že se můžete těšit na spoustu zajímavých informací z oblasti pyrotechniky a ohňostrojů.

Buďte opatrní

Během slavnostního veselí také nezapomeňte být opatrní, aby Vám třeba nezaskočila rybí kůstka a při odpalování pyrotechniky jste nezažili žádnou horkou chvilku. Tak tedy pozor na kosti z kapra a při jakékoli manipulaci s pyrotechnickými výrobky dbejte bezpečnostních zásad. Zkrátka si v klidu a pohodě užijte vánočních svátků i posledního dnu v roce a rozzářené ohňostroje třeba zachyťte fotoaparátem.

K tomu, aby silvestrovské oslavy byly takové, jaké mají být – úžasné, skvělé, nezapomenutelné – máme pro Vás širokou nabídku pyrotechnických výrobků, z níž si zaručeně vyberete.

Přejeme Vám klidné Vánoce a rozzářený celý rok 2016.

Vaše Tarra

22. 12. 2015 | Pyromania1





Diskuze



Nový příspěvek

Nové příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé.

© 2009–2012 MARFreklamní agentura, grafické studio a tvorba webových stránek © 2009–2012 TARRA PYROTECHNIK s.r.o.